top of page

Vilkår og betingelser

 

Sist oppdatert: 01.02.2024

 

Velkommen til Okura Sushi. Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av nettsiden vår i samsvar med norske regler og lover. Ved å bruke nettsiden godtar du å overholde og være bundet av følgende vilkår og betingelser. Vennligst les nøye gjennom disse før du fortsetter å bruke nettsiden.

 

1. Bruk av Nettsiden:

  • Du forplikter deg til å bruke nettsiden kun til lovlige formål og i samsvar med gjeldende norske lover og forskrifter.

 

2. Opphavsrett og Eiendomsrett:

  • Alt innhold på nettsiden, inkludert tekst, bilder, logoer og annet materiale, er beskyttet av norsk opphavsrett og tilhører Okura Sushi. Du kan ikke kopiere, distribuere eller på annen måte bruke dette materialet uten skriftlig tillatelse fra oss.

 

3. Bestillinger:

  • Bestillinger gjort gjennom nettsiden er underlagt tilgjengelighet og bekreftelse. Vi forbeholder oss retten til å avslå eller kansellere bestillinger etter eget skjønn.

 

4. Ansvarsfraskrivelse:

  • Vi streber etter å gi nøyaktig og oppdatert informasjon på nettsiden, men gir ingen garantier for riktigheten, fullstendigheten eller aktualiteten av informasjonen.

 

5. Personvern:

  • Din bruk av nettsiden er også underlagt vår Personvernerklæring. Les denne erklæringen for å forstå hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

 

6. Endringer i Vilkårene:

  • Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Endringer trer i kraft umiddelbart etter publisering på nettsiden. Ved å fortsette å bruke nettsiden etter slike endringer, godtar du de reviderte vilkårene.

 

7. Lenker til Tredjepartsnettsteder:

  • Nettsiden vår kan inneholde lenker til tredjepartsnettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernpraksisen til slike nettsteder.

 

8. Kontaktinformasjon:

  • For spørsmål angående disse vilkårene og betingelsene, kontakt oss via [Online Kontaktskjema].

 

Ved å bruke Okura Sushi sin nettside i det norske markedet, godtar du disse vilkårene og betingelsene. Vi setter pris på ditt besøk, og vi håper du har en hyggelig opplevelse på nettsiden vår.

 

Vennlig hilsen,

Okura Sushi

Smidsrødveien 46, 3120 Nøtterøy

Phone: 33 38 33 00

bottom of page